Ускорен Бизнес НЛП Практик с коучинг умения

Ускорен Бизнес НЛП Практик с коучинг умения

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

Ускорен сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“, акредитиран от Международната Академия на НЛП треньорите!

10 поредни дни самоусъвършенстване в личен и професионален план и усвояване на ефективните модели от НЛП и Коучинг подхода и 2 дни процес на сертификация!

НЛП Тренинг Център има удоволствието да ви покани за участие в специално издание на единствения в България международно акредитиран от Академията на НЛП треньорите сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения”, стартиращ на 01 юли 2016 г.!

ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТВОРЕН КУРС В БЪЛГАРИЯ, в който 70% от участниците са изпълнителни директори, регионални мениджъри, финансови директори, търговски директори и ръководители на отдели по човешки ресурси и маркетинг отдели. А когато се стигне до примери и прилагане на НЛП модели и коучинг уменията в професионална среда, това означава, че Вие ще работите в екип с високо ефективни мениджъри и с реални казуси от практиката.

Курсът включва трениране на техники и умения от областта на Невро Лингвистичното Програмиране и развитие на умения от коучинг подхода. Невро Лингвистичното Програмиране (НЛП) се фокусира върху постигането на максимални резултати чрез реализиране потенциала на човек. НЛП е модел, който изследва връзките между начина, по който работи физиологията и мозъка на човек (невро), използваните думи и вербално поведение (лингвистично) и моделите на мислене и действие, моделите на поведение (програмиране). Коучингът е съвкупност от умения, които помагат на мениджърите и лидерите в една организация да стигнат до ефективни решения и стратегии за растеж и усъвършенстване на екипа. Коучингът е силно индивидуализиран подход, определян от специалистите като най-висшата форма на развитие на потенциала, притежаван от човек.

Бизнес НЛП Практик с коучинг умения е за всички вас, които:

 • Вярвате, че можете да постигнете повече в бизнеса и живота
 • Искате и знаете, че ще успеете да преминете през ограниченията и предизвикателствата
 • Чувствате вътрешната си сила и ресурси и искате да ги развиете максимално
 • Убедени сте, че можете да увеличите продажбите на компаниите си чрез подобрени умения за продажби и отношения с клиентите
 • Искате да комуникирате по-ефективно с близки, приятели, колеги и клиенти
 • Желаете да управлявате собствените и на заобикалящите ви хора емоции
 • Искате да сте автентични лидери и мениджъри, да водите и да бъдете следвани, да вдъхновявате чрез мотивационни речи и ефективен модел на целеполагане и делегиране
 • Искате да постигнете баланс между личния и професионален живот, да живеете синхронизирано и пълноценно, поставяйки си реалистични и вдъхновяващи цели
 • Знаете, че можете да създадете креативно пространство за нови идеи и иновации
 • Вярвате в идеите и мечтите си и искате да ги осъществите
 • Вярвате, че успехът не е магия и можете да го постигнете с усилия, успешна стратегия за действие и постоянство

Треньор: Магдалена Николова, първо поколение НЛП треньор, лично сертифициран от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП)

Място на провеждане: Тренинг зала на НЛП Тренинг Център, Бояна, гр. София

Дати на провеждане: 01 юли 2016 г. – 17 юли 2016 г.

 • 1 модул – 01 и 02 юли 2016 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
 • 2 модул – 03 и 04 юли 2016 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
 • 3 модул – 05 и 06 юли 2016 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
 • 4 модул – 07 и 08 юли 2016 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
 • 5 модул – 09 и 10 юли 2016 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
 • 6 модул – 16 и 17 юли 2016 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Финансови параметри: 1800 лв. (ДДС се начислява допълнително) с включени процес на сертификация, класьор на участника, допълнителни материали, ползване на НЛП и коучинг библиотека, участие в ресурсните групи, индивидуална обратна връзка по имейл на индивидуални задачи.

Отстъпка за ранни записвания:

При записване до 31.05.2016 г. – 1600 лв (ДДС се начислява допълнително). Условията са валидни при плащане на първа вноска или цялата сума преди посочената дата.

Разсрочено плащане: възможно е на 3 вноски

Повече информация за НЛП, електронна брошура на тренинга и записване: 955 52 71, 0888 52 67 24 или на info@nlpcenter.org


Важно: Важно: НЛП Тренинг Център може да отмени или промени датите на курс по наложителни причини. Поемаме ангажимент в случай на промяна на дати или локация, да уведомим записалите се участници.