НЛП Мастер практик с коучинг умения

Приключението продължава с висшия пилотаж в НЛП – моделиране на съвършенство и Висшият пилотаж в коучинг, профилиране и вдъхновяващи презентации!

05 септември 2022 г.

Отстъпка 200 лв. до 05.06.2022 г.!


с Магдалена Николова

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

ПРОГРАМАТА

ПО ВРЕМЕ НА СЕРТИФИКАЦИОНЕН КУРС „БИЗНЕС НЛП МАСТЕР ПРАКТИК С КОУЧИНГ УМЕНИЯ” ЩЕ УСВОИТЕ СПЕЦИФИЧНИ УМЕНИЯ И ЩЕ НАУЧИТЕ:

МОДУЛ 1. Коучинг с НЛП за целеполагане. Преговор на уменията и моделите от ниво „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“. Преговор на умения и модели от коучинг с НЛП за целеполагане.

МОДУЛ 2. Коучинг с НЛП за ограничаващи вярвания, модели за препрограмиране на вярвания и убеждения в личен и професионален план.

МОДУЛ 3. Коучинг с НЛП за идентитет и роли. Модел за идентифициране на реален и идеален идентитет на Маршал Голдсмит, Неврологични нива на Робърт Дилтс, Модели за пълноценно действие в различните роли от живота – ролите на лидер, на иноватор, на родител, на член от екип. Идентитет и позициониране на личността.

МОДУЛ 4. Коучинг с НЛП за ценности. Модели и умения за дефиниране на визия, мисия. Модели за извличане на ценности. Умения за изказ на ниво ценности в корпоративна и лична среда. Сесии за взимане на решение според приоритета спрямо ценностите.

МОДУЛ 5. Коучинг с НЛП за стратегии. Модели за извличане и оптимизиране на стратегия на компания и на личност. Планиране на стратегия, оптимизация, дефиниране на рискове и на резервни варианти за действие. Сесии за промяна на неефективните стратегиите на мислене на личността.

МОДУЛ 6. Моделиране. Процес на моделиране с НЛП, усвояване на умения чрез моделиране. Управление на знанието. Скрито и явно знание. Умения за работа със скрито знание. Умения за дефиниране на код на умения и умения за разкодиране на скрито знание.

МОДУЛ 7. НЛП Нов код. Модели на Нов код. Влизане в състояние на Високи постижения. Промяна на състоянието на личността при презентиране, спортни състезания, важни моменти в личен и професионален план. Сесии за промяна на състоянието с моделите на НАСА, Ефективна среща, Котви.

МОДУЛ 8. НЛП Мета програми. Профилиране на личността и на събеседника с Мета програми. Умения за промяна на мета програми.

МОДУЛ 9. Комуникация за промяна с НЛП модели. 12 лингвистични модела за промяна на личността. Милтън модел, Мета модел, Вербален пакет (преговор от ниво Практик) и 9 нови модела за промяна на актуалната ситуация на личността. Намиране на грешки в логическите връзки при мисленето на човек чрез изказа му, извличане на изтрита, изкривена или генерализирана информация. Модел Вербална ловкост.

МОДУЛ 10. Подготовка за сертификация.

1 част Сесия с коучинг с НЛП за дълбока промяна с продължителност 2 ч., с включени всички модели от ниво НЛП Практик и ниво НЛП Мастер Практик.

2 част Индивидуален проект: презентация във 4MAT система с моделиране с представяне на презентационни умения от Висшия пилотаж в НЛП: система за презентиране, подготовка на аудиторията, сканиране на личностите в аудиторията, анализ, провеждане на презентацията в няколко фази, използване на Нов код в презентация, закриване. Съдържание на презентацията: по критерии от процес на моделиране.

СЕРТИФИКАЦИЯ:

  1. Сесия с коучинг с НЛП за дълбока промяна с клиент
  2. Индивидуален проект: презентация във 4MAT система с моделиране

„БИЗНЕС НЛП МАСТЕР ПРАКТИК С КОУЧИНГ УМЕНИЯ“ 2022 Г.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА В НЛП?

Треньор: Магдалена Николова, първо поколение НЛП треньор, лично сертифициран от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП). Профил на Магдалена, сертификация и акредитация може да прочете ТУК.

Място на провеждане: Тренинг зала на НЛП Тренинг Център, ул. Маринковица 7А

Продължителност: 9 дни

Дати на провеждане: септември до октомври 2022 г.

  • 1 част Трениране – от 05 септември до 11 септември 2022 г. от 09:00 ч. до 18:00 ч.
  • 2 част Сертификация – 01 октомври и 02 октомври 2022 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Максимален размер на групата: 20 участници

Финансови параметри: 1800 лв. (без вкл. ДДС).

*В цената се включва процесът на сертификация и класьор на участника.

Ограничен брой места!

ОТСТЪПКИ:

Спестете ДНЕС 200 лв.! При записване до 05.06.2022 г. – 1 600 лв. (без вкл. ДДС). Условията са валидни при плащане на първа вноска или цялата сума преди посочената дата.

Специална цена при записване на един и същ участник в две или повече сертификационни програми. 

При повторно изкарване на сертификационни програми „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ или „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ – отстъпка на стойност 50% от регулярната цена за такса участие.

Плащане: банков път след издаване на проформа фактура


Условия за отмяна или прехвърляне на участие:

  • Ако сте възпрепятствани да посетите сертификационната програма, в която сте се записали (заплатили първа вноска или цялата сума за такса участие), моля да се свържете с екипа на НЛП Тренинг Център на: info@nlpcenter.org не по-късно от 30 дни преди старта на програмата. Така, ние ще можем, еднократно, да прехвърлим участието Ви за следващо издание или друга програма
  • Ако отмяната на участие или заявката за прехвърлянето му, се случат в срок по-малък от 30 дни преди началото на програмата, Вие дължите неустойка в размер на 30% от стойността на таксата за участие, която ще удържим от реализираното от Вас плащане при записването
  • При прекъсване на участие и/или заявка за прехвърлянето му, за следващо издание, по време на стартирала сертификационна програма, неустойката е в размер на 30 % от стойността на такса участие