Сертификационен Тренинг за бизнес треньори

Сертификационен Тренинг за бизнес треньори

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

Имаме удоволствието да споделим с Вас специалната ни програма, която създадохме с много желание.

Два двудневни модула сертификационен „Тренинг за бизнес треньори“, завършващ със сертификат за Бизнес треньор. Предимството е, че това е кратка, изцяло концентрирана програма в рамките на 2 уикенда, в която са включени умения от НЛП подхода с рамката на процеса на бизнес трениране.

Модулите, включени в сертификационен „Тренинг за бизнес треньори“ са конструирани, така че специално да отговарят на нуждите на хора от бизнес средите в България, както и на хора с професии, изискващи развити и усъвършенствани умения за презентиране, комуникация и трениране, за вдъхновяване и мотивиране на аудитория по време на презентации, обучения и семинари.

Професията бизнес треньор се утвърди като необходимост за успеха на една организация, стана желана и търсена, както от компании, които искат да развиват потенциала на екипите си и мениджърите им, така и от специалисти, развиващи се в ролята на вътрешни или външни за организацията бизнес треньори.

Целта на сертификационен „Тренинг за бизнес треньори“ е да изгради знания и да развие умения в участниците, които да обучават, изграждат екипна динамика, сплотяват и мотивират екипи, конструират тренинги, така че да подпомагат организационната промяна и вътрешна комуникация.

Треньор: Лили Василева, бизнес коуч, бизнес треньор, организационен психолог и бизнес медиатор

Времеви и финансови параметри

Тренинг дни: 2 модула в 4 дни, разпределени в два уикенда

Дати на провеждане: март 2019 г. /събота и неделя/

  • 1 модул – 09 и 10 март 2019 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
  • 2 модул – 23 и 24 март 2019 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Финансови параметри:

  • Отстъпка при записване на група от двама или повече участника!
  • Записване до 01 март 2019 г.: 800 лв. (без вкл. ДДС)

Ограничен брой места в групата!