Според броя участници сертификационните курсове на НЛП Тренинг Център се провеждат или в прекрасната ни и уютна зала с гледка към Витоша в Бояна или в конферентна зала на един от бутиковите хотели в София.

Залата на НЛП Тренинг Център е с елегантният интериор, просторът и естествената светлина създават спокойна атмосфера, която предразполага за приятното и ефективно провеждане на сертификационните курсове. В нея участниците ни имат възможност да работят в ситуация на спокойствие, конструктивни дискусии, в посока усъвършенстване на качествата си. Залата ни има капацитет до 35 човека, а спрямо целите на различните курсове и модулите в тях, освен залата участниците ползват и прилежащите 4 коучинг кабинета, за да провеждат в по-малки групи упраженията. Конферентната ни зала е обурудвана с плазмен екран, флипчарт, wi-fi достъп и всеки участник има на разположение подвижна маса за писане.

В просторната, зелена и тиха градина с гледка към Витоша предлагаме възможност за провеждане на кафе паузи, почивки и неформални дискусии. По време на сертификационните курсове част от упражненията също могат да се провеждат навън според желанието на участниците. За моментите на сутрешни и следобедни кафе паузи, участниците имат възможност да изберат да изпият чаша ароматно кафе Baristo, капучино или топъл чай. Наблизо са разположени и едни от най-добрите места за хранене в София, като всеки сам може да избере кое от тях е най-подходящо за обедната почивка.

 

Тренинг зала

 

Коучинг зала

 

Градина