Двудневен курс „Storytelling: Промяна с метафори“

Двудневен курс „Storytelling: Промяна с метафори“

С Магдалена Николова, НЛП треньор

 

Програма на курс

„Storytelling: Промяна с метафори“

Метафорите са навсякъде около нас – от кратки притчи до реални бизнес и лични истории, в които се преплитат множество послания за събеседника ни. Метафората е най-силният инструмент от Милтън модела и влияе директно на ниво промяна на мисленето, промяна в поведението и възприемането на ситуацията и заобикалящия свят.

Метафората дава необятна възможност да говорим на езика на „подсъзнанието“ и да провокираме човек, към генериране на нови алтернативи. Вдъхновяващите истории от бизнеса и личния живот са приложими от мотивационни речи към екипа, през провеждане на бизнес срещи до индивидуални коучинг сесии.

Програмата включва:

 • Принципи за оформяне и структуриране на въздействаща история
 • Структура на метафорите и построяване на силно въздействаща метафора
 • Коучинг с метафори
 • Демонстрация и анализ на казуси и промяна с метафори
 • Приложение на метафорите: в мотивационни речи, при провеждане на срещи, откриване и закриване на проект, личен разговор, коучинг сесия, пред медии и конференции
 • Трениране на ключовите НЛП умения, използвани в конструирането на метафори: калибриране, репрезентативни системи, котви, Милтън и Мета модел, презентационни умения, креативност, развиване на въображението, генериране на алтернативи, визуализация на проекти

За кого е настоящето предложение за двудневен курс „Storytelling: Промяна с метафори“:

За НЛП Практици и техните близки

 

И най-важното е, че:

 • НЛП треньор: НЛП треньор на курса е:

Магдалена Николова, НЛП треньор, сертифициран от Джон Гриндер, бизнес коуч и организационен психолог

Основател: създател на НЛП Тренинг Център (www.nlpcenter.org) през 2009 г. и МЛС Интернешънал (www.mlc-consult.com) през 2007 г. Съосновател e на клона на Международна коуч федерация в България през 2007 г.

Организационен психолог: Магдалена Николова е магистър по организационна психология и управление на човешките ресурси от Университет на Лозана, Швейцария и Бакалавър по психология от Софийски университет. В процеса на трениране тя влиза в дълбочина във връзките между модели от организационна психология, когнитивна психология, физиологична психология, невропластичност, психолингвистика и НЛП и коучинг подхода.

НЛП треньор: Магдалена Николова е единственият НЛП треньор в България, сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер и Майкъл Керъл във всички нива на НЛП. Магдалена е основател на НЛП Тренинг Център и на база професионализъм и високо ниво в работата си, успява да придобие и международна акредитация от Международната академия на НЛП треньорите на Джон Гриндер. До този момент има проведени 21 издания на сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ и 9 издания на „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ като и двата курса са лимитирани като брой провеждания на година и брой участници в група.

Бизнес коуч: Магдалена е сертифициран бизнес коуч от първия в света институт по коучинг „Coaches Training Institute“, САЩ. Коучинг програмата, която тя завършва е ACTP акредитирана от Международната коуч федерация като Магдалена преминава през нея от 2007 г. на два езика – френски и английски в Париж и Лондон. Днес Магдалена е акредитиран бизнес коуч от Международната коуч федерация. Maгдалена получава сериозна част от експертизата си в работата си 2 г. в коучинг бюро в Швейцария. След това става и един от пионерите в бизнес коучинга в България като основава коучинг и тренинг компанията МЛС Интернешънал. Днес има над 12 години практически опит в областта на коучинга с над 5000 часа проведени индивидуални и екипни коучинг сесии. Магдалена работи на ниво висш мениджмънт, борд на директори, финансови и търговски директори, а основната й експертиза е в областта на коучинг за изпълнителни директори. Работи с лидери от различни националности както с международни компании, така и с предприемачи. ICF Member ID: 1036903I

Мотивационен оратор: Магдалена е вдъхновяващ мотивационен оратор в корпоративни събития на международни компании в България. Тя провежда мотивационни презентации и събития пред банкери, търговци, специалисти по човешки ресурси с нови идеи, визия и вдъхновяващи послания. Мотивационните събития са както в корпоративна среда в компании като Хенкел, Софийска вода, Пощенска банка, А1, Юнифай, ГФК, така и в конференции и събития на Форбс, Американска търговска камара, Асоциация на българските лидери и предприемачи (ABLE), PM day Bulgaria, НБУ, УНСС, Американски университет, Зонта интернешънал, XLR8, т.н.

Нейното вярване, че:

„Нашата позитивна енергия е ключът към нашия успех. Аз вярвам, че всяко човешко същество има невероятни ресурси, които веднъж отключени, могат да провокират позитивна промяна в живота ни!”

Магдалена

Параметри на курс „Storytelling: Промяна с метафори“

 

 • Място на провеждане: Хотел „Света Екатерина“, с. Рибарица
 • Продължителност: 2 дни
 • Дати на провеждане: 22 – 24 май 2020 г.
 • Финансови параметри: 300 лв. без вкл. ДДС*

*Такса участие, без настаняване, с включена специална вечеря на 22-ри, с предварително заявено от всеки участник тристепенно меню и DJ, който ще се погрижи за перфектното ни настроение

Заявките за настаняване ще бъдат приемани от „НЛП Тренинг Център“, а заплащането за тях ще се извършва от всеки участник на рецепцията на хотела, в деня на пристигане!

Настаняване:

 • Единично настаняване в стандартна двойна стая: 60 лв. (на стая)*
 • Двойно настаняване в стандартна двойна стая без тераса: 69 лв. (на стая)*
 • Двойно настаняване в стандартна двойна стая с тераса: 79 лв. (на стая)*
 • Настаняване в стая с три легла: 110 лв. (на стая)*
 • Настаняване в студио: 109 лв. (на помещение)*
 • Настаняване в семейна стая: 129 лв.(на помещение)*
 • Настаняване в апартамент: 129 лв. (на помещение)*
 • Настаняване в луксозен апартамент: 149 лв. (на помещение)*

Деца от 0 до 6 год. – безплатно
Деца от 6 до 13 год. – 50% от стойността за възрастен
Деца над 13 год. – цена за възрастен

*Посочените цени за настаняване включват: нощувка, закуска, ползване на спа, туристическа такса, интернет и ДДС

 • Настаняване: от 14:00 (Оставяне на багажа в специално предвидено за целта помещение или настаняване, според готовността на помещенията)
 • Освобождаване на стаите: до 12:00 часа
 • Срок за записване: 15.04.2020 г.

Ограничен брой места!

 

В случай на отказване от участие в програмата, след 20.04.2020 г., „НЛП Тренинг Център“ , задържа като неустойка от заплатената такса за участие, сумата за избраното настаняване, за 2 нощувки. Всички неплатени резервации се пазят до не по-късно от 20.04.2020 г.

За записване и допълнителна информация, можете да се свържете с нас на: info@nlpcenter.org или ни се обадете на 02 955 52 71