Бизнес НЛП Мастер практик с коучинг умения

Бизнес НЛП Мастер практик с коучинг умения

с Магдалена Николова

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

ПОДРОБНО ПРЕДСТАВЯНЕ

Бизнес НЛП Мастер практик с коучинг умения

Сертификационен курс „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения” е Мастер нивото в областта на Невро лингвистичното програмиране. В курса участниците научават как да работят на ниво ценности в сесии за дълбока промяна, как да използват ефективни комуникационни модели за интервенция в системата от убеждения и да взаимодействат със себе си и околните, разпознавайки безсъзнателните сортиращи филтри, които влияят върху поведението и мисленето на човек.

Това е пътуване, насочено към хората, които искат, могат и вече прилагат НЛП в бизнеса, продажбите, комуникацията, маркетинга и лидерството. „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ е отворен за всеки, преминал сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“. „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ ни води към ефективната комуникация, автентичното лидерство, към страхотните постижения в процеса на презентиране. Той е за всеки, приел предизвикателството да се усъвършенства като човек и като професионалист!

Приключението продължава с висшия пилотаж в НЛП – моделиране на съвършенство и Висшият пилотаж в коучинг, профилиране и вдъхновяващи презентации!