Практически наръчник за това как да постигнете най-доброто за себе си и за другите

Как да бъда мастер коуч

Книги

Автори Джоузеф О’Конър и Андреа Лейджис

Превод от английски: Магдалена Николова, Ваня Серафимова, Неда Велкова

ИК „Колибри“, НЛП тренинг център 2012

ISBN 978-619-150-068-0

Анна Маринова

Вижте повече

 


 

Премиера на книга „Четецът на мисли“ на Лиор Сушард

На 3 април 2018 г. от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото“ беше организирана дългоочакваната премиера на книгата „Четецът на мисли“ на Лиор Сушард, съвместно с издателство „Колибри“.

Заедно с многобройните гости поехме към пътешествието в потайностите на човешкия ум и споделихме емоцията от още една книга на българският пазар!

Книгата на Лиор ни разкрива как да формулираме мислите и да ги обличаме в думи по уникален начин, как да тренираме умението да сме фокусирани и концентрирани и как да впрягаме силата на ума си, за да постигаме изключителни резултати – способностите, нужни ни в бизнеса и в личния ни живот!

За изкуството на силата на мисълта и за начините, чрез които да овладеем моделите за комуникация в бизнеса чрез НЛП подхода, които ползва и Лиор, по време на представянето на книгата ни разказа Магдалена Николова, бизнес коуч, НЛП треньор и организационен психолог. Магдалена откри пред нас света на „Силата на интуицията и убеждаващата комуникация с НЛП в бизнеса днес: уникални постижения на личности и екипи“!