Габриела Живкова

magi

Връзка с клиенти

„Отношението към човек показва собственото ни отношение към живота. Всеки от нас, търсещ промяна и начин да преодолее предизвикателствата е човек на действието. За мен отношението, което имаме към участниците в курсовете на НЛП Тренинг Център е истинската добавена стойност.“

Приносът на Габриела към дейността на НЛП Тренинг Център е свързана с подготовка, логистика, координиране и реализацията на проекти, тренинг програми и сертификационни курсове. Усетът й към детайла, умението да комуникира с хората и грижата към околните са качества, които помагат на Габриела да създава приятна работна среда.

Администрирането на процеси, финансова дисциплина и точността при изпълнение на дейностите, са друга част от компетенциите на Габриела.

Професионалният й път до момента е свързан с работа в областта на маркетинга, финансите, медиите и телекомуникациите. Опитът ѝ е свързан предимно с бизнес преговори, работа с ключови клиенти, ръководене на екипи, продажби, организация и администриране на работен процес.

Габриела e част от екипа на НЛП Тренинг Център от 2015 г.