Желан курс


    Допълнителна информация


    С попълването на настоящата регистрационна форма, Вие се съгласявате, доброволно, предоставените от Вас лични данни, да бъдат обработвани в съответствие с Общият регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС)2016/679(GDPR), както и Политиката ни за защита на личните данни, приета и утвърдена от „МЛС ИНТЕРНЕШЪНАЛ КОНСУЛТИНГ ГРУП" ООД и/или „НЛП ТРЕНИНГ ЦЕНТЪР" ООД, на 25.05.2018 г. С настоящото Ви уведомяваме, че Вашите данни ще бъдат обработвани само и единствено за целите на предоставянето и изпълнението на нашите услуги по обучителни програми, бизнес тренинги, индивидуален и екипен коучинг, участие в събития и тиймбилдинг, сертификационни програми и др. С оглед гарантиране на Вашите права за защита на данните и изискването за даване на изрично съгласие от Ваша страна, което да ни позволи да събираме, обработваме, съхраняваме и анализираме Вашите лични данни, моля отбележете, че сте съгласни с настоящото, като отметнете квадратчето горе в дясно на текста.

    Запознах се с ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА „МЛС ИНТЕРНЕШЪНАЛ КОНСУЛТИНГ ГРУП" ООД и/или „НЛП ТРЕНИНГ ЦЕНТЪР" ООД и разбирам значението на предоставеното от мен съгласие.

    * Записването на курс не е запазване на място. Ние ще се свържем с Вас за детайли по запазването на място в нашите курсове.