Според броя участници, сертификационните курсове на НЛП Център се провеждат или в прекрасната ни и уютна зала с гледка към Витоша в кв. „Бояна“ или в конферентна зала на специално избран от нас хотел, отговарящ на високите ни изисквания.

Залата на НЛП Център е с елегантен интериор. Просторът и естествената светлина създават спокойна атмосфера, която предразполага за приятното и ефективно провеждане на сертификационните курсове. В нея участниците имат възможност да работят в състояние на спокойствие, конструктивни дискусии, в посока усъвършенстване на качествата си. Залата ни има капацитет до 35 човека, а спрямо целите на различните курсове и модулите в тях, освен залата участниците ползват и прилежащите коучинг зала и кабинети, за да провеждат в по-малки групи упражненията. Залата е оборудвана с плазмен екран, флипчарт, wi-fi достъп и всеки участник има на разположение подвижна маса за писане – всичко, нужно за провеждането на ефективен процес на предаване на знания и умения.

В просторната, зелена и тиха градина с гледка към Витоша предлагаме възможност за провеждане на кафе паузи, почивки и неформални дискусии. По време на сертификационните курсове, част от упражненията също могат да се провеждат навън според желанието на участниците.